O singură companie - trei mărci puternice

Într-o clasă proprie: marca DIXI® reprezintă astăzi sisteme sanitare portabile. Practică și flexibilă, toaleta DIXI® a devenit un accesoriu indispensabil pe șantiere și evenimente.

Cu mai mult confort și design pentru concepte sanitare și spațiale mobile, brandul TOI TOI® și-a făcut un nume și la nivel internațional.

A fi lider de piață înseamnă a produce evoluții in mod constant: cu John Privy®, noul sinonim pentru concepte sanitare inovatoare cu tehnologie de pionierat, am creat un nou nivel de confort și igienă.

DIXI® - originalul cu statut de cult

În 1973, a fost lansată prima toaletă portabilă DIXI® fără conexiune – începutul unei povești unice de succes. Astăzi, toaleta DIXI® este sinonimă cu toaletele mobile prin excelență și a stabilit standarde în materie de igienă, calitate și protecție a mediului. Semnificația remarcabilă a mărcii cult se reflectă și în faptul că DIXI® a fost numit „marca secolului” de patru ori la rând.

TOI TOI® - când vrei ceva extra

Acolo unde varietatea este standard: de la toalete portabile proiectate inteligent la remorci sanitare moderne până la containere sanitare și de birou echipate individual, TOI TOI® oferă numeroase utilizări posibile. De când brandul a fost lansat în 1983, gama sa a fost extinsă continuu. Confortul, designul și funcționalitatea sunt combinate, de exemplu, în remorca sanitară TOI® acum autonomă, care nu necesită apă sau electricitate.

JOHN PRIVY® - unde înalta tehnologie întâlneste stilul de viată

JOHN PRIVY® sistemele noastre portabile sunt total la modă. Cu inovații tehnice și design cool, inspirăm utilizatorii mai tineri, în special. Noul nostru venit John Privy® câștigă puncte la festivaluri mari cu tehnologia de pionierat a vidului și un aspect elegant care se potrivește cu designul evenimentului. În funcție de numărul de vizitatori, sistemul modular poate fi extins după cum este necesar și combină un stil de viață fără griji cu tehnologia și igiena de încredere. – UNDE HIGH-TECH ÎNTÂLNESTE STILUL DE VIAȚĂ.

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru