CONSULTANȚĂ ȘI PLANIFICARE

Aveți întrebări despre serviciile sau produsele noastre? Experții noștri experimentați TOI TOI & DIXI TOI & DIXI vor analiza cerințele dumneavoastră, vor dezvolta soluția potrivită și, dacă doriți, vor gestiona întreaga coordonare a proiectului, inclusiv inspecțiile la fața locului. Contactați-ne, vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la toate întrebările referitoare la:

  • planificarea cerințelor
  • sisteme de ghidare
  • livrare și ridicare
  • permise si taxe oficiale

LIVRĂM ȘI RIDICĂM

Livrăm containerele noastre la locația dorită, le poziționăm acolo în funcție de cerințe și, de asemenea, le ridicăm. Împreună cu partenerii noștri logistici, oferim un serviciu de încredere.

CURĂȚARE

Igienă și dezinfecție testate: Containerele noastre sunt dezinfectate și testate din punct de vedere igienic înainte și după utilizare. Personalul nostru specializat și instruit efectuează aceste curățări în conformitate cu specificații ferm definite.

CONCEPT DE ECHIPAMENT INDIVIDUAL

Containerul mobil pentru camere se adaptează la nevoile dumneavoastră: În funcție de utilizarea preconizată, vom fi bucuroși să creăm și să punem în aplicare conceptul dumneavoastră individual de amenajare. Programul de echipamente TOI TOI & DIXI oferă soluția potrivită pentru fiecare nevoie.

LUCRĂRI DE ASAMBLARE ȘI CONECTARE

Serviciu total pentru proiectul dumneavoastră: TOI TOI & DIXI se ocupă de toate etapele necesare, în funcție de cerințele dumneavoastră - de la asamblarea profesională, la lucrările de conectare la apă, canalizare și electricitate, până la demontare. Dacă este necesar, ne ocupăm și de substructura containerelor, oferim servicii de reparații și realizăm măsuri de extindere, transformare sau amenajare interioară a containerelor.

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru