Întrebări frecvente

Întrebări și răspunsuri despre produsele, serviciile noastre și închirierea lor online

Toalete mobile

De câte toalete mobile am nevoie?

Acest lucru depinde parțial de aspecte precum câți oameni așteptați sau cât timp veți avea nevoie de toaletele mobile.  Desigur, vom fi bucuroși să vă consiliem individual. Vă rugăm să nu ezitați să luați legătura.

Care sunt orele de amplasare și ridicare?

Amplasarile si ridicarile se fac de luni până vineri, de la cca. 5 a.m. până la 5 p.m. Ocazional – din motive logistice – toaletele dumneavoastră pot fi livrate cu până la trei zile înainte de data dorită de livrare. Dacă comanda dumneavoastră este livrată mai devreme decât ati hotarat sau dacă TOI TOI & DIXI nu poate ridica toaletele la data convenită din motive logistice, nu veți suporta costuri suplimentare. 

Ce este inclus in pretul de inchiriere?

Care sunt dimensiunile unei toalete ecologice mobile?

Toaletele noastre mobile au dimensiunea perfectă: suficient de mari pentru confort, suficient de mici pentru a încăpea oriunde.

Dimensiuni pentru toaletele mobile TOI® Fresh:

Dimensiuni pentru toaletele mobile TOI® Water:

Dimensiuni pentru toaletele mobile DIXI® B:

Pentru detalii exacte asupra dimensiunilor diferitelor noastre modele de toalete mobile, vă rugăm să consultați paginile respective ale produselor.

Când trebuie să plătesc?

Aveti obligația de a plati chiria in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la data emiterii facturii respective de catre Toi Toi & Dixi SRL, in echivalent RON calculat pe baza cursului de schimb valutar RON/EUR anunțat de Banca Naționala a Romaniei la data emiterii facturii.

Există costuri suplimentare pentru eliminarea deșeurilor?

Acest serviciu este inclus în prețul de închiriere. După colectare vom elimina deseurile în conformitate cu legile noastre.

Îmi pot atașa propriile autocolante pe toaleta mobilă?

Din păcate, acest lucru nu este permis.

Remorci sanitare

Ce ar trebui să am în vedere?

Pentru a rezuma: puteți folosi remorcile noastre sanitare practic oriunde și oriunde. Cu toate acestea, există anumite lucruri de care ar trebui să ții cont. În general, remorcile noastre sanitare vor trebui să fie conectate la o sursă de apă proaspătă, la o rețea de alimentare curent la o rețea de canalizare adecvată. În mod normal, este necesar un permis oficial, necesar pentru eliminarea legală a apelor uzate. Contactați compania locală de gestionare a deșeurilor și solicitați mai multe detalii. În general, aceste autorizații pot fi obținute rapid și ușor. Orice suprafață fermă și plană – și potrivită pentru o remorcă convențională – este potrivită pentru remorcile noastre sanitare. Suporturile pot fi folosite pentru a compensa micile denivelări.

Cât costă să închiriezi o remorcă sanitară?

Prețul de închiriere pentru o remorcă sanitară depinde de o serie de factori - cât timp aveți nevoie de ea, cât de departe trebuie transportată, cât de des doriți să fie curățată și câte caracteristici opționale alegeți. Datorită rețelei noastre naționale de servicii, suntem capabili să oferim servicii rapide, directe și termene de livrare flexibile – chiar și cu un preaviz scurt. Consultanții noștri vor fi bucuroși să vă facă o ofertă bazată pe cerințele dumneavoastră individuale și, în general, pot desemna un preț foarte rapid.

Pot ridica singur remorca sanitară închiriată?

Remorcile noastre sanitare diferă ca greutate și dimensiune. Nu orice vehicul de tractare este potrivit pentru fiecare tip de container sanitar. Este posibil să fie nevoie și de un permis de conducere special sau de un permis de remorcare. În principiu, remorcile și containerele noastre sunt disponibile cu transportul Toi Toi & Dixi.

Pretul include instalarea si demontarea?

Tehnicienii noștri de service vor fi bucuroși să instaleze și să demonteze remorcile noastre sanitare pentru dvs. Acest serviciu este disponibil la cerere. Tehnicienii noștri sunt foarte experimentați și pot răspunde flexibil la diferite condiții de la diferite locații.

Containere

Care sunt conditiile de livrare si amplasare?

Toi Toi & Dixi va livra containerul specificat in contract, cu accesoriile necesare, la amplasamentul stabilit de catre dvs. Va veti asigura ca avem accesul liber la amplasamentul cerut pentru livrări cu autocamionul. De asemenea, sunteti responsabil pentru asigurarea utilitatilor (electricitate, canalizare, apa curenta). Racordarea containerelor la utilitati se va face de catre dvs. La livrare se va semna un proces verbal de recepţie de catre reprezentanţii desemnati ai părţilor contractante.

Voi avea nevoie de permisiunea de planificare pentru a configura instalațiile mobile?

În general, autorizația de planificare va fi necesară pentru orice proiect de construcție. Reglementările locale diferă, dar, în general, puteți informa pur și simplu autoritățile din domeniul construcțiilor cu privire la intenția dvs. de a instala un container de închiriere pentru o anumită perioadă de timp.

Acoperișul este accesibil și poate suporta sarcini?

Toate containerele noastre au acoperișuri accesibile. Cu toate acestea, nu sunt potrivite pentru depozitarea materialelor. Cu excepția zăpezii, acestea nu sunt proiectate să suporte sarcini.

Sunt respectate reglementările la locul de muncă?

Da. Containerele noastre sunt conforme cu reglementările la locul de muncă pentru birouri și sălile de pauză, cu condiția ca camerele să fie mobilate și echipate în conformitate cu regulile respective. Reglementările la locul de muncă prevăd că temperatura din interiorul unui container de închiriat nu poate depăși un anumit nivel în timpul lunilor de vară. Contra cost, putem furniza unități de aer condiționat pentru a îndeplini această cerință.

Care sunt garantiile pentru containerul închiriat?

TOI TOI & DIXI se obligă să garanteze buna funcţionare a containerelor, pe durata închiriata si se obliga sa remedieze orice defecţiune in termen de trei zile calendaristice de la data înştiinţării de către dvs. Garanţia furnizorului nu acoperă defecţiunile cauzate de distrugere prin vandalism, defecţiuni cauzate de manipulare necorespunzătoare de către personalul sau clienţii dvs sau alte nerespectări a normelor si indicaţiilor de folosire. In acest caz veti suporta reparatiile efectuate de Toi Toi & Dixi si, in cazul daunei totale sau a furtului, despagubirea va fi conform contractului.

Cum se incalzesc containerele?

Containerele noastre sunt echipate cu încălzitoare electrice. Alternativ – și cu o taxă – puteți opta pentru un sistem split AC cu economie de energie, care va încălzi și răci containerul.

Este disponibil și un aparat de aer condiționat?

AC (autonom sau split) poate fi furnizat contra cost pentru containere.

Containerele pot fi furnizate și cu mobilier și alte accesorii?

TOI TOI & DIXI oferă contra cost si accesorii optionale, cum ar fi: paturi, mese, scaune, dulapuri.

Cum se transportă containerele?

Containerele sunt livrate și colectate de un vehicul cu macara. Dimensiunea vehiculului de livrare: Lungimea camionului aprox. 11 m / cu remorca aprox. 19 m. Lățimea camionului cu sarcină aprox. 3 m / Camion cu suport lateral la descărcare cca. 9 m. Înălțimea camionului cu container aprox. 4 m. Greutatea camionului incl. container aprox. 22 t / cu remorcă incl. container aprox. 30 t max. Inaltime de descarcare aprox. 8 m

Când au loc livrarile si ridicarile?

Livrările și ridicările se fac de luni până vineri, între orele 7:00 și 16:00. Contra unei taxe suplimentare, vom fi bucuroși să livrăm și să ridicăm sâmbăta sau duminică, între orele 7:00 și 16:00. Iar daca în aceea zona trebuie autorizatia de acces, va fi plătită de dvs.

Comenzi

Care este termenul minim de livrare a toaletelor?

Livrarea toaletelor se face în termen de minim 2 (două) zile lucrătoare de la data semnării contractului cu TOI TOI & DIXI.

Care sunt orele de livrare și colectare?

Livrările se fac de luni până vineri, de la cca. 5 a.m. până la 5 p.m. Ocazional – din motive logistice – toaletele dumneavoastră pot fi livrate cu până la trei zile înainte de data dorită de livrare. Dacă comanda dumneavoastră este livrată mai devreme decât ati hotarat sau dacă TOI TOI & DIXI nu poate ridica toaletele la data convenită din motive logistice, nu veți suporta costuri suplimentare.

Trebuie să fiu la fața locului pentru livrare sau colectare?

Nu trebuie să fiți prezent la locație pentru livrare sau colectare. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că locul de instalare este marcat clar. Accesul camionului este necesar până la cinci metri de locul final. Camioanele noastre nu pot ridica toaletele peste garduri de orice fel sau altfel de obstacole.

Cine este răspunzător pentru deteriorarea toaletei portabile închiriate?

Există diverse riscuri pentru care puteti fi tras la răspundere în caz de daune, in cazul in care defectiunile toaletelor sunt cauzate de distrugere prin vandalism, manipulare necorespunzatoare de catre personalul sau clientii dvs sau alte nerespectari ale normelor si indicatiilor de folosire, caz in care veti suporta intergral reparatiile efectuate de Toi Toi & Dixi. In cazul daunei totale sau a furtului toaletelor, veti fi obligat sa platiti, catre Toi Toi & Dixi, despagubiri conform contractului.

Cum sunt facturate toaletele închiriate fără o dată de încheiere?

Ați comandat o toaletă portabilă pentru șantierul dvs. de construcții fără a indica o dată de încheiere. Toaletele de șantier sunt facturate la intervale de patru săptămâni. Aceasta înseamnă că vă plătiți factura o dată la patru săptămâni, iar noi ne ocupăm de igienizare si vidanjare.

Ce trebuie sa fac pentru rezilierea contractului si predarea toaletei?

Contractul se incheie pe o durata initiala de 30 zile de la data semnarii Procesului Verbal de Receptie Toalete si se va prelungi automat cu cate 30 de zile, daca nici una dintre Parti nu denunta unilateral Contractul prin trimiterea catre cealalta Parte a unei notificari scrise in acest sens cu cel putin 5 (cinci) zile inainte de data la care se doreste incetarea Contractului.

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru