Construcții

Fie ca este vorba de o construcție nouă, de renovare sau reabilitare, planificarea unui șantier privat este o sarcină provocatoare. Vă vom sfatui cu plăcere cu privire la toate intrebările legate de amenajarea șantierului dumneavoastră. Vom livra toaleta ecologică in locația dorită, o vom amplasa și o vom curăța in mod regulat. Totul in conformitate cu standardele stricte de igiena și mediu - garantat! Mizați pe Toi Toi & Dixi, cu experiență de zeci de ani.

Evenimente

Indiferent dacă este festival, concert, eveniment sportiv sau doriți sa sărbătoriți acasă ori în aer liber, în calitate de organizator, cu produsele și serviciile TOI TOI & DIXI sunteți complet independent și întotdeauna în siguranță, curățenie și confort. Puteți alege între diferite opțiuni de produse și împreună cu dvs, vom planifica cerințele de infrastructură sanitară pentru evenimentul dvs. Nicio problemă pentru specialiștii in evenimente TOI TOI & DIXI. Oaspeții tăi vor fi încântați. 

Exerciții militare

Oferim un portofoliu diversificat de produse și servicii specifice nevoilor militare, de la toalete ecologice, lavoare, containere, garduri, până la construirea întregii infrastructuri a zonelor neamenajate, alimentare și eliminare a apei, alimentare cu energie electrică, curățenie pentru întreținere și achiziționarea de consumabile. De asemenea, sunt asigurate termene de livrare fiabile, precum și respectarea reglementărilor legale și a termenilor și condițiilor specifice Forțelor Militare.

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru