Sincer, de încredere, autentic

Pentru noi, conformitatea înseamnă mai mult decât doar respectarea regulilor și reglementărilor. TOI TOI & DIXI reprezintă mărci de încredere cu standarde înalte de calitate. Conduita responsabilă și valori precum onestitatea, fiabilitatea și autenticitatea sunt o chestiune firească pentru noi și formează baza încrederii pe care clienții și partenerii noștri de afaceri o acordă în fiecare zi. A-ți asuma responsabilitatea înseamnă și a acționa în mod legal. Integritatea activităților noastre de afaceri este foarte importantă pentru noi. Nu acceptăm tranzacții care încalcă regulile.

Cod de Conduită

Principiile noastre de conformitate corporativă sunt stabilite în Codul de Conduită. Dacă există îngrijorări că anumite comportamente sau circumstanțe de la TOI TOI & DIXI ar putea încălca prevederile Codului de Conduită, ale altor politici sau chiar ale legii, aceste preocupări de conformitate ar trebui abordate în timp util. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a aborda potențialele probleme în mod corespunzător și de a preveni daune grave aduse companiei și angajaților săi.

Anunță-ne! Sistemul de avertizare

Oferim angajaților noștri, precum și clienților noștri, furnizorilor și altor parteneri de afaceri să utilizeze mesajul „Anunță-ne! Sistemul de avertizare” pentru a semnala posibile încălcări ale conformității. În acest fel, rapoartele pot fi făcute în toată lumea și non-stop – în siguranță, confidențial și, dacă se dorește, complet anonim. „Anunță-ne! Sistemul de avertizare” trebuie utilizat în mod responsabil. Ar trebui transmise doar acele informații despre care denunțătorul consideră că sunt exacte, după cunoștințele și credința lor. Acuzațiile false sau informațiile înșelătoare nu își au locul aici.

ANUNȚĂ-NE! ONLINE!

Linie telefonică de conformitate:

Telefon +49 2102 9538001*

*Mesajele pot fi lăsate în orice limbă.

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru