Soluții sanitare mobile pentru construcții publice

Tot ce iți trebuie pentru șantierul tău

TOI TOI & DIXI este partenerul tău de încredere pentru șantiere! Vă oferim toate serviciile și infrastructura completă pentru șantierul dvs. dintr-o singură sursă, economisind timp și bani. Pe lângă soluțiile sanitare simple, portofoliul nostru include o gamă largă de produse. Vă putem oferi astfel infrastructura completă pentru șantierul dumneavoastră.

Serviciu complet - de incredere și dintr-o singură sursă

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria construcțiilor, consultantii noștri vă vor sfătui atunci când alegeți produse adecvate și soluții individuale pentru șantierul dvs. de construcții - astfel încât să obțineți exact serviciul de care aveți nevoie. Totul este acoperit, de la logistică la instalare și dezmembrare, inclusiv racordurile necesare pentru energie și apă, până la eliminarea corespunzătoare a apelor uzate. Ne straduim sa oferim maxim confort si curățenie pe șantierul dumneavoastră.

Tot ce ai nevoie pentru infrastructura șantierului tău

Infrastructura potrivită pe șantierul dvs. este baza proceselor optime de construcție și a siguranței angajaților dumneavoastră. Gama noastră de servicii vă ajută să îndepliniți cerințele chiar și cele mai complexe – toalete ecologice mobile, lavoare mobile, dispensere dezinfectare mâini, garduri mobile, containere organizare șantier. Astfel, vă puteți echipa complet șantierul după cum este necesar, pe orice teren.

Serviciile noastre
  • NOI CONSILIEM
  • NOI LIVRĂM
  • NOI CURĂȚĂM
  • NOI COLECTĂM
  • NOI RIDICĂM

Inchiriază acum produsele de care ai nevoie pentru șantierul tău!

Descoperă gama noastră completă de produse

Cum vă putem ajuta?

Întrebări și răspunsuri despre închirieri online sau despre produsele şi serviciile noastre

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru