TOI TOI & DIXI - Lider de piață

O poveste de succes

1973

Fred Edwards fondează Port San Ser în Essen/Germania, prima companie de sisteme sanitare mobile din Germania și Europa – mai târziu DIXI®.

1980

Papa Ioan Paul al II-lea vizitează Germania – toaletele noastre portabile sunt folosite pentru prima dată la evenimente profesionale și devin celebre în întreaga lume.

1983

DIXI® primește concurență: Helga și Harald Müller au fondat compania TOI TOI Sanitärsysteme în Wiesbaden/Germania.

1986

Creștere de neoprit: extindere internațională atât pentru DIXI®, cât și pentru TOI TOI® în Europa.

1989

Toaleta portabilă 11.111 este livrată către DIXI®.

1997

Suntem lideri pe piața mondială. Cei doi furnizori de servicii sanitare DIXI® și TOI TOI® fuzionează pentru a forma Grupul ADCO.

1999

Evenimentele profesionale fără TOI TOI & DIXI au devenit de neconceput. Igiena sanitara pentru vizitatorii Zilei Mondiale a Tineretului din Roma este asigurată de 5.000 de toalete portabile.

1999

Propria noastră producție începe la locația noastră din Gerstungen din Germania: toaletele noastre portabile sunt acum produse independent de filiala noastră HMT Kunststofftechnik. Acest lucru ne face independenți. Primul produs fabricat acolo este toaleta noastră portabilă TOI® Fresh.

2000

De asemenea, devenim independenți în construcția de vehicule. Filiala noastră HMT Fahrzeugtechnik lansează propria sa producție de vehicule de service de ultimă generație la locația sa din Dohna din Germania.

2001

Inovațiile de produs ne fac să avem succes: lansarea TOI® Water – prima toaletă portabilă cu o chiuvetă mare cu alimentare cu apă proaspătă integrată în peretele lateral. Următoarea noutate este TOI® Flush – prima toaletă portabilă din lume cu spălare automată cu apă proaspătă și rezervor ascuns vederii.

2003

Cel mai mare contract public pentru TOI TOI & DIXI până în prezent: în timpul „transportului Castor” către Gorleben am asigurat cazare și salubritate pentru 15.000 de polițiști cu 1.250 de containere multifuncționale și sanitare.

2005

Zilele Mondiale ale Tineretului 2005 la Köln: cererea de toalete portabile crește constant la evenimentele profesionale. Cu peste 8.000 de toalete portabile mobile, ne asigurăm că nevoile sanitare ale vizitatorilor sunt îndeplinite.

2005

În calitate de lider de piață, lucrăm constant la produse noi, inovatoare: introducem noua toaletă portabilă DIXI® Plus, care oferă mai mult spațiu și vine cu anumite dotări suplimentare.
Igiena sanitară mobilă a devenit, de asemenea, indispensabilă în mediile non-civile și umanitare. Am găsit un grup de lucru pentru proiecte la scară largă ca răspuns la această nevoie.

2006

Locația noastră de producție crește constant: HMT Fahrzeugtechnik se mută în Gerstungen/Germania. Pe lângă toaletele portabile, aici sunt construite acum și vehiculele noastre de service proprii.

2006

Mega eveniment: „FIFA World Cup 2006” în Germania. TOI TOI & DIXI oferă peste 10.000 de toalete portabile. În același timp, răspundem la cerințele exigente din segmentul VIP. Prin lansarea containerelor noastre sanitare Premium Line, stabilim noi standarde de exclusivitate. Am inaugurat 110 unitati Premium Line cu ocazia evenimentului de fotbal.

2007

DIXI® este onorat pentru prima dată drept „marca secolului”.

2008

Experimentăm o creștere suplimentară și ne consolidăm poziția pe piață: „Noile companiile TOI” din Austria, Elveția, Polonia, Republica Cehă și Rusia sunt încorporate în Grupul ADCO.

2008

Scopul nostru este să avansăm și mai rapid inovarea și dezvoltarea produselor: stabilim un departament de design intern.

2011

Lux pur: stabilim noi standarde. Odată cu lansarea containerului sanitar TOI TOI® Superior Line, introducem un nou produs care depășește tot ceea ce am văzut până acum în domeniul salubrității mobile.
Oferim soluția potrivită pentru orice eveniment profesional: în timpul vizitei Papei la Erfurt (Etzelsbach/Germania), am asigurat igiena sanitara cu peste 1.560 de toalete portabile și 80 de containere multifuncționale și sanitare, pe lângă faptul că răspundem nevoii de spatii mobile in zona culisei.

2012

Un nou record: pentru prima dată, peste 200.000 dintre toaletele noastre portabile sunt utilizate în întreaga lume.

2013

Felicitări: sărbătorim 40 de ani de DIXI® și 30 de ani de TOI TOI®.

2014

Soluția perfectă pentru fiecare cerință: prin lansarea toaletei portabile DIXI® Mini, introducem o toaletă portabilă specială pentru scopuri structurale și de inginerie civilă, cu rezervor detașabil integrat.

2015

Cifra de afaceri a Grupului ADCO depășește pentru prima dată 300 de milioane de euro.

2017

Introducem un concept inovator de vacuum sanitar: John Privy® impresionează vizitatorii festivalurilor și evenimentelor cu un nivel înalt de confort, tehnologie de ultimă oră de vid și design cool.

2019

Stimularea inovației: prin lansarea remorcii sanitare autonome TOI® now, introducem o remorcă sanitară care este ecologică și funcționează complet fără nicio conexiune datorită tehnologiei de ultimă oră.

2019

Apax Partners dobândește pachetul majoritar de acțiuni în ADCO Group. Împreună cu acționarii existenți, este creată baza pe termen lung pentru investiții și creștere ulterioară.

2021

ADCO Umweltdienste Holding GmbH își schimbă numele în TOI TOI & DIXI Group GmbH și de acum înainte se va prezenta cu un nou nume și logo împreună cu filialele sale ca un grup mare de companii.

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru