Toi Toi & Dixi Romania

TOI TOI & DIXI a fost înființată în Bucuresti, în anul 2000, fiind una dintre firmele de top din Romania în închirierea de toalete mobile. 
TOI TOI & DIXI închiriaza toalete ecologice mobile si sisteme sanitare mobile, containere și garduri mobile. Deținem o mare varietate de toalete mobile și echipamente ecologice mobile, acoperind multe domenii de activitate, în special șantiere, evenimente, armata și locuri publice.
TOI TOI & DIXI ofera clienților consultanță și servicii inainte de inceperea contractului de inchiriere. Atunci când pregatim oferta, vom afla nevoile clientului și apoi vom proiecta o soluție cuprinzătoare care conține toate componentele necesare, astfel încât produsele și serviciile noastre să aducă întotdeauna o valoare adăugată.
TOI TOI & DIXI prestează anual câteva sute de mii de servicii la cel mai înalt nivel, rapid și în siguranță. Dispeceratele noastre sunt echipate cu software avansat și tehnologii de comunicare online pentru a urmări acest proces complicat. Scopul nostru este de a oferi clienților nostri servicii excelente la prețuri competitive cu garanția si know-how-ul celui mai mare producător de toalete ecologice mobile din întreaga lume (TOI TOI & DIXI GROUP).

Proiecte de referință

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru