Suport clienti

TOI TOI & DIXI Romania

Bdul Metalurgiei nr 78 sector 4
041836 Bucuresti Romania

Tel Mobil: +40720864864
Tel Fix: +40213323385
Tel Fax: +40213323390

E-mail: office@toi-toi.ro
Internet: www.toi-toi.ro

Declinarea răspunderii

Răspunderea pentru conținut
Conținutul acestor pagini web/acest site web a fost pregătit și compilat cu mare diligență. Cu toate acestea, nu ne putem asuma nicio răspundere pentru corectitudinea, completitudinea și actualitatea conținutului. Suntem responsabili, în calitate de furnizor de servicii, pentru propriul nostru conținut de pe aceste pagini web, în ​​conformitate cu legea. Cu toate acestea, nu suntem obligați, în calitate de furnizor de servicii, să monitorizăm informațiile transmise sau stocate provenite de la terți sau să căutăm indicii de activitate ilegală. Obligațiile legale generale de a elimina sau de a bloca accesul la date/informații rămân astfel neafectate. Răspunderea pentru astfel de cazuri apare însă numai de la data obținerii cunoștinței unei anumite încălcări a legii. Vom elimina conținut imediat după ce vom afla despre astfel de încălcări ale legii.

Răspunderea pentru linkuri
Site-ul nostru conține link-uri către site-uri web ale terților asupra cărora nu avem niciun control. În consecință, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru acest conținut terță parte. Furnizorul sau operatorul respectiv este în toate cazurile responsabil pentru conținutul site-urilor web la care se face legătura. Site-urile web conectate au fost verificate pentru posibile încălcări legale înainte de a fi furnizate link-uri. Niciun conținut ilegal nu a fost identificat atunci când au fost furnizate link-urile. Monitorizarea continuă a conținutului site-urilor web conectate constituie o povară nerezonabilă, însă în absența unor indicii specifice de ilegalitate. Vom elimina astfel de legături imediat după ce aflăm orice încălcare a legii.

Drepturi de autor
Conținutul și lucrările furnizate pe aceste pagini web de către operatorul site-ului web sunt guvernate de legea romană a drepturilor de autor. Reproducerea, editarea, distribuția și orice formă de utilizare/exploatare a materialului protejat prin drepturi de autor sunt interzise fără acordul scris al autorului sau creatorului. Descărcarea și copierea de pe acest site web sunt permise numai pentru utilizare privată, necomercială. Orice conținut de pe acest site care nu este creat de operator este furnizat fără încălcarea drepturilor terților. Conținutul terță parte este desemnat în mod specific ca atare. Vă rugăm să ne informați cu privire la orice încălcare a drepturilor de autor de care ar trebui totuși să știți. Vom elimina un astfel de conținut imediat după ce aflăm orice încălcare a legii.

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru