Oferim concepte si soluții de igienă aplicabile în orice locație dorită, in afara celor clasice folosite pentru clădiri de birouri. Și facem acest lucru într-un mod cât mai ecologic si prietenos pentru mediu. De aceea, de mulți ani, facem față provocării de a integra procese durabile în propriul nostru lanț valoric. În 2022, am făcut un pas decisiv mai departe și am început să stabilim un management sistematic al sustenabilității în cadrul companiei. Abordarea noastră față de sustenabilitate depășește cu mult conservarea resurselor și evitarea deșeurilor. Ne ghidăm după trei piloni strategici: Servicii și Produse, Mediu și Angajați.

 

Servicii & Produse

Servicii & Produse

Sustenabilitatea începe cu dezvoltarea de servicii și produse. Acest lucru este valabil pentru toate cele trei domenii de activitate - igiena, producția, cercetarea și dezvoltarea - pe care le-am combinat în acest pilon strategic. Prin angajamentul nostru față de igienă, aducem o contribuție importantă la prevenirea sănătății - chiar și în timpul pandemiei. Dezvoltăm și producem produse durabile. În plus, conservăm resursele prin reciclare. Producția este susținută în acest sens de unitatea de cercetare și dezvoltare, care optimizează continuu serviciile și produsele noastre existente și dezvoltă noi soluții orientate spre viitor.

Cifre & Realizari
 • Servisa Godišnje 11.359.738 Servicii pe an
 • 314.717 toalete ecologice mobile
 • 25.292 Containere sanitare
 • > 20 ani Durată de viață

Mediul inconjurător

Mediul inconjurător

Suntem conștienți de faptul că modelul nostru de afacere ne cere, de asemenea, să aducem o contribuție semnificativă la protejarea mediului nostru. Din acest motiv, măsurăm și analizăm continuu impactul ecologic al acțiunilor noastre pe parcursul activităților noastre de afaceri. Folosind resursele cu atenție, utilizând agenți de curățare după cum este necesar și eliminând în mod corespunzător apele uzate, ne propunem să măsurăm, să analizăm și să minimizăm impactul acțiunilor noastre.

Cifre & Realizari
 • Servisa Godišnje 77.479.154 km parcurși
 • 74.420 tone metrice CO2
 • 210.443.700 Litri apa curata
 • 1.581.843.517 litri de apa economisita

Angajați

Angajați

Cu forța de muncă și motivația lor, angajații noștri stau la baza succesului TOI TOI & DIXI Group - inclusiv în ceea ce privește eforturile noastre de sustenabilitate.  Pentru noi, gestionarea consecventă a sănătății și siguranței este, prin urmare, o prioritate de top. Minimizăm riscurile și optimizăm continuu siguranța la locul de muncă. Formarea continuă și educația continuă, precum și o cultură corporativă practicată, caracterizată prin diversitate și respect reciproc, stau la baza cooperării apreciative.

Cifre & Realizari
 • 27 ȚĂRI
 • 4.019 Angajați
 • 1.941 Șoferi
 • 44 ani Ø-vârsta

Descarcă raport

Raport de sustenabilitate 2022

Prin raportul nostru actual privind sustenabilitatea, dorim să vă informăm despre modul în care ancorăm sustenabilitatea în cadrul companiei, ce procese și măsuri de sustenabilitate au fost deja integrate în cei trei piloni, cu ce provocări ne confruntăm în prezent și ne vom confrunta în viitor.

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru