Aici, la TOI TOI & DIXI Group, suntem în afacerea de a dezvolta infrastructura portabilă și soluții de servicii în interesul creării de medii și spații eficiente și igienice. Implementăm soluțiile și conceptele noastre mobile de igienă oriunde sunt necesare, oferind un nivel de confort care se găsește în mod normal doar în clădirile de birouri. Și acordăm o mare importanță conducerii afacerii noastre într-un mod care conservă resursele și protejează mediul. Ne străduim să deschidem drumul în materie de sustenabilitate. Îmbunătățindu-ne constant produsele și serviciile, reducând impactul activităților noastre asupra mediului și oferind un mediu de lucru respectuos și sigur pentru angajații noștri, aducem o contribuție activă la dezvoltarea durabilă. Am parcurs un drum lung în aceste domenii de la stabilirea unui sistem de management al durabilității în 2022 și acum documentăm acest progres în raportul nostru de sustenabilitate.

Strategia noastră de sustenabilitate se bazează pe trei piloni: „Produse și servicii”, „Mediu” și „Angajați”. Fiecare dintre acești piloni strategici este structurat în domenii de acțiune. Această structură ne permite să ne gestionăm activitățile de sustenabilitate în mod sistematic și cu o perspectivă pe termen lung. De asemenea, oferă transparență actualizărilor de progres pe care le oferim părților interesate.

Descărcați raportul actual de sustenabilitate aici:

Produse & Servicii

Produse & Servicii

Aspirația noastră cu produsele și serviciile noastre este să oferim soluții inovatoare care să răspundă atât nevoilor clienților noștri, cât și durabilității. În ceea ce privește nevoile clienților noștri, asigurăm cele mai înalte niveluri posibile de igienă prin creșterea succesivă a numărului de toalete portabile din portofoliul nostru care au lavoare și dozatoare de dezinfectant. Angajamentul nostru față de o igienă superioară este evident și din noua noastră gamă TOI® HYGIENE+, în care componentele cheie sunt realizate folosind un material antimicrobian inovator. Și pe partea de sustenabilitate a acestei ecuații, investim în longevitatea produselor, eficiența energetică și utilizarea materialelor ecologice. Unul dintre modurile cheie în care facem acest lucru este creșterea procentului de material reciclat din produsele noastre. Unitățile noastre de toaletă DIXI® GREEN sunt un exemplu excelent în acest sens, cuprinzând minim 50% plastic reciclat, dintre care o mare parte constă din unelte de pescuit vechi.

87,6%* lavoar

87,6%* din toate cabinele de toaletă nou produse conțin lavoare

50% materie primă reciclată

Cantitatea totală de materii prime din resurse reciclate în fabricarea cabinelor de toaletă va fi de 50% până în 2025. Printre alte materiale, uneltele de pescuit vechi sunt folosite pentru asta.

„Dublu durabil”

„Este grozav că unitățile noastre, dublu durabile, DIXI® GREEN au un mare succes în rândul clienților noștri! Spunem „dublu durabil”, deoarece protejează mediul atât datorită duratei de viață îndelungate, cât și a materialului reciclat care intră în ele.”

Cifre & Realizari
 • Servicios año 12.668.605 Servicii pe an
 • Toilets 425.943 Toalete ecologice mobile
 • Tiempo de Vida > 20 ani Durata de viata
 • Sostenibilidad

Mediu inconjurator

Mediu inconjurator

Protejarea mediului este ceva pe care îl luăm foarte în serios și luăm în mod activ măsuri pentru a reduce emisiile și a evita poluarea. De exemplu, trecem succesiv flota noastră de vehicule de service către tehnologii de conducere alternative, deoarece aceasta este în prezent cea mai mare pârghie pe care o avem pentru reducerea emisiilor noastre de CO2. De asemenea, cu seriozitate vrem să fim eficienți și respectuosi în utilizarea resurselor naturale ale planetei noastre. Acest lucru ne-a determinat să standardizăm și să optimizăm procesele și serviciile noastre pentru a reduce la minimum utilizarea apei și a substanțelor chimice. Cercetările noastre continue privind îmbunătățirea proceselor înseamnă că ne reducem în mod constant amprenta asupra mediului.

„Nu a generat niciodată atât de puțin CO2”

„În toți anii mei ca șofer de service TTD, nu am generat niciodată atât de puțin CO2 din operațiunile mele de service ca acum. Am schimbat cu siguranță o treaptă sau două în angajamentul nostru față de sustenabilitate.”

50% vehicule de service cu vehicule alternative

50% din toate noile vehicule de service vor fi echipate cu unități alternative până în 2028

Cererea de energie a 56 de gospodării

56 de gospodării și-ar putea satisface nevoile anuale de energie electrică cu cele 5 centrale fotovoltaice operate de TOI TOI & DIXI Group in Polonia.

Cifre & Realizari
 • Servicios año 78 milioane km parcursi
 • 36.672 tone metrice CO2**
 • 126.943 m³ apa curata*
 • Sostenibilidad

Angajatii

Angajatii

Avem o datorie specială de responsabilitate față de angajații noștri – pentru ca TOI TOI & DIXI Group nu ar fi avut succesul pe care îl are astăzi fără ei, fără munca și angajamentul și motivația lor. Această responsabilitate include asigurarea unui mediu de lucru sigur – un domeniu în care reducerea ratei accidentelor este prioritatea noastră principală. Minimizăm riscurile pentru oamenii noștri printr-un management consecvent și fără compromisuri a sănătății și siguranței. De asemenea, acordăm o mare importanță extinderii și îmbunătățirii ofertei noastre de formare internă. Acest lucru se datorează faptului că formarea continuă și dezvoltarea profesională sunt cheia pentru a le permite angajaților noștri să își extindă constant cunoștințele și expertiza. Investim în dezvoltarea lor profesională continuă, astfel încât să își poată menține abilitățile la zi și să progreseze în carieră. Pe lângă aceasta, creăm în mod activ o cultură corporativă construită pe deschidere, diversitate și respect reciproc. Acest lucru necesită dialog, iar una dintre cele mai importante moduri prin care facilităm acest lucru este prin sondaje regulate de satisfacție a angajaților.

„Deschis, respect și constructiv”

„Care este secretul succesului nostru repetat în impulsionarea inovației? Faptul că lucrăm în echipe diverse și că suntem întotdeauna deschiși, respectuoși și constructivi în relațiile noastre unul cu celălalt.”

„Mult peste cele obișnuite”

„Instruirea pe care o ofer transformă personalul în ofițeri cu drepturi depline pentru securitatea ocupațională – depășește cu mult măsurile obișnuite de siguranță și sănătate în muncă. Acest lucru face organizația noastră mai sigură, în toate companiile din grup.”

3.242 de angajați**

Numai în cele cinci țări cu cele mai mari venituri, 3.242 de angajați** sunt dislocați pentru TOI TOI & DIXI Group, șoferii noștri de servicii reprezentând aproape 70% din acest total.

Cifre & Realizari
 • 5.320 Angajati
 • 2.212 Soferi
 • 41,2 ani Ø - Varsta*
 • Sostenibilidad

Descărcați raportul actual de sustenabilitate aici:

*în cele cinci țări cu cea mai mare cifră de afaceri ale TOI TOI & DIXI Group.
**Total din datele reale ale emisiilor Scope 1 și Scope 2 ale celor cinci țări cu cea mai mare cifră de afaceri din TOI TOI & DIXI Group.

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru