CONCEPTUL DE IGIENĂ DE LA TOI TOI & DIXI PENTRU PROIECTUL TĂU

TOI TOI & DIXI vă oferă suport competent și de încredere în implementarea recomandărilor actuale pentru măsurile de protecție și de igienă ale angajaților. Asigurați-vă acum funcționarea continuă a șantierului dvs. de construcții cu măsuri complete de igienă și protecție împotriva infecțiilor și reduceți riscul pentru angajații dvs. Cu TOI TOI & DIXI, furnizorul dvs. profesional de servicii pentru igiena pe șantier, sunteți în siguranță.

Luați măsurile corecte de igienă acum și informați-vă aici:

MĂSURI DE IGIENĂ PERSONALĂ      CURĂȚARE ȘI DEZINFECTARE A SUPRAFEȚELOR

MĂSURI DE IGIENĂ PERSONALĂ

Spălarea mâinilor este unul dintre cei mai importanți și mai simpli pași pentru a preveni răspândirea virușilor și bacteriilor.

Pauza de masă, mersul la toaletă sau impărțirea instrumentelor - esențial inainte și după: dezinfectarea mainilor. Fie că este o casă privată sau un mega șantier: TOI TOI & DIXI oferă soluția potrivită pentru orice dimensiune pentru a asigura igiena și curățenia prin spălarea manuală cu apă, săpun sau soluție dezinfectantă. Aveți de ales între cabina de toaletă TOI® WATER echipată confortabil cu chiuvetă integrată și distribuitor de săpun și prosoape de hârtie, un lavoar mobil TOI® cu rezervor sigilat de apă proaspătă echipat cu dispensere pentru prosoape de hârtie şi săpun lichid sau utilizarea TOI® CARE, dozatorul mobil de dezinfecție a mâinilor, care poate fi poziționat ușoar în fața intrărilor și ieșirilor, precum și o completare perfectă în fața cabinelor noastre de toaletă sau a containerelor.

Oferiți angajaților dumneavoastră nu numai confort, ci și protecție și siguranță suficientă.

Acum găsiți produsul potrivit cu soluție de spălare a mâinilor:

TOI® WATER

Facilităţi
  • Lavoar
  • Toaletă și pisoar
  • Interior luminos

Lavoar mobil TOI®

Facilităţi
  • 2 stații de spălare a mâinilor
  • Dispensere pentru prosoape de hârtie şi săpun lichid
  • Pompă acționată printr-o pedală care asigură fluxul de apă imediat

TOI® CARE

Facilităţi
  • Utilizare fără contact prin pompa de picior
  • Volum mare al rezervorului
  • Anti-răsturnare datorită centrului de greutate

CURĂȚARE ȘI DEZINFECTARE A SUPRAFEȚELOR

Curățenie, rigurozitate și siguranță: TOI TOI & DIXI are întotdeauna în vedere igiena

CURĂȚARE

Când vine vorba de curățenie, nimeni nu ne poate grăbi! TOI TOI & DIXI este partenerul tău de încredere când vine vorba de curățenie. Curățarea atentă și temeinică face parte din activitatea noastră zilnică. Personalul nostru de curățenie profesionist instruit are mare grijă să se asigure că produsele noastre sunt curățate corect și conștiincios și că obțineți igiena la care vă așteptați. Indiferent dacă faceți curățenie săptămânală sau la cerere, curățenie multiplă pe săptămână, la noi obțineți intervalul de service care se încadrează exact în conceptul dumneavoastră de igienă.

DEZINFECTAREA SUPRAFEȚELOR

Trebuie să fie ceva mai mult? Nici o problemă! Cu dezinfectarea suprafețelor, pe care o puteți rezerva pentru toate produsele noastre, dăm exemplu în domeniul igienei. Dezinfectarea suprafețelor, cum ar fi în interiorul mic al unei cabine de toaletă sau pe suprafețele mari ale unui container, vă oferă siguranță suplimentară împotriva virușilor sau bacteriilor. Profită de acest serviciu suplimentar și joacă-te în siguranță, astfel încât angajații tăi să fie protejați și să rămână sănătoși.

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru