Soluții sanitare profesionale pentru marile evenimente

Partenerul tău pentru evenimente

Fie că este un festival, un concert sau un eveniment sportiv, în calitate de organizator, știi că succesul stă în detalii – și o organizare perfectă de ansamblu este o necesitate. În funcție de tipul de eveniment, locație și numărul de vizitatori, vom lucra cu tine pentru a crea o soluție personalizată care să îți permită să-ți realizezi evenimentul.

Totul de la o singură sursă

Planificați un eveniment în aer liber și tot ceea ce mai lipsește este infrastructura sanitară? Nicio problemă pentru specialiștii în evenimente de la TOI TOI & DIXI! Contați pe experienta noastra de piață, deoarece oferim serviciile solicitate dintr-o singură sursă. Împreună cu dumneavoastră, vom planifica cerințele de infrastructură sanitară pentru evenimentul dumneavoastră.

Servicii complete

Avem grijă ca evenimentul dumneavoastră să se desfășoare fără probleme. Baza si cea mai importantă parte a activitații noastre este serviciul regulat, respectiv eliminarea apelor reziduale, dezinfectarea rezervorului, igienizarea internă si externă a toaletei, adăugare in rezervor de apă curată si un dezinfectant special pentru descompunerea apelor uzate si captarea mirosurilor. Dispeceratele noastre sunt echipate cu software avansat si tehnologii de comunicare online pentru a urmări acest proces complicat.

Vrei mai mult?

Locul trebuie asigurat? Nimic mai simplu, trebuie sa iei legatura cu managerii noștri de proiect. TOI TOI & DIXI vă pune la dispoziție echipamentul potrivit, precum garduri mobile si accesorii, soluția perfectă pentru orice nevoie temporară de siguranță. Gardurile sunt folosite pentru organizarea evenimentelor de orice tip (sportive, culturale, manifestații), fiind confecționate din oțel, pentru o protecție de durată la coroziune şi la intemperii.

Vei primi mai mult!

Mai mult spațiu poate? TOI TOI & DIXI oferă soluții sanitare complete, cum ar fi cabine de toaletă sau sisteme de curățare a mâinilor. Iar dacă ai nevoie de o infrastructură sanitară de lux pentru zona ta VIP iti punem la dispozitie remorca sanitară VIP Trailer. TOI TOI & DIXI este partenerul potrivit pentru tine, cu peste 20 de ani de experiență în sectorul evenimentelor. 

Serviciile noastre
  • NOI CONSILIEM
  • NOI LIVRĂM
  • NOI CURĂȚĂM
  • NOI COLECTĂM
  • NOI RIDICĂM

Închiriază acum produsele de care ai nevoie pentru evenimentul tău!

Descoperă gama noastră completă de produse

Cum vă putem ajuta?

Întrebări și răspunsuri despre închirieri online sau despre produsele şi serviciile noastre

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru