DE LA PLASA DE PESCUIT LA TOALETA VERDE

1. Colectăm plase de pescuit - prevenim eliminarea ilegală în oceane.

Luăm măsuri înainte ca plasele de pescuit aruncate să ajungă în oceane, prevenind eliminarea ilegală a acestora. În acest scop, colectăm plasele și frânghiile aruncate direct în porturi.

2. Reciclare - generarea de materii prime din deșeuri

Producem materii prime din deșeuri prin prelucrarea plaselor de pescuit colectate în granule. Acest lucru reduce nevoia de noi materii prime, ameliorează mediul și dă valoare plaselor de pescuit aruncate.

3. Transformă vechiul in nou - noua cabină de toaletă DIXI® GREEN.

Prelucrăm granulele în noi cabine de toaletă verde-marin la propria noastră unitate de producție din Germania. Acestea constau din cca. 50% material reciclat, cel puțin 30% din plase de pescuit reciclate.

PRODUSUL FINAL

Reciclare fără pierderea calității

MAI MULT DECÂT O TOALETĂ VERDE

Sustenabilitate la TOI TOI & DIXI

Ne optimizăm continuu procesele, produsele și serviciile în termeni de sustenabilitate economică, socială și de mediu. De exemplu, prin utilizarea materialelor reciclate, ca în DIXI® GREEN. Aceste exemple de proiecte arată cum intenționăm să implementăm sustenabilitatea în serviciile și produsele noastre:

Green Vehicles

Prevent waste

Rainwater treatment

Biocide-free sachets

Ne pasă de planetă și oameni

Aproape toată lumea cunoaște TOI TOI & DIXI și mulți au folosit deja produsele și serviciile noastre la evenimente, în mediul de lucru, în parcuri sau la un lac de înot. Ne-am propus ca acest lucru să se întâmple într-un mod din ce în ce mai economisitor de resurse și mult mai igienic. Calitatea, utilizarea atentă a resurselor și compatibilitatea ecologică a proceselor de-a lungul lanțului de livrare a serviciilor sunt, prin urmare, componente centrale ale conceptului nostru de succes. În cele din urmă, factorul decisiv pentru succesul modelului nostru de afacere sunt în primul rând numeroșii noștri colegi. Suntem o companie agilă care este disponibilă clienților noștri 24/7 și nu putem realiza acest lucru decât cu o echipă motivată. Această imagine de sine modelează cultura noastră corporativă și are un impact asupra atingerii obiectivelor noastre de sustenabilitate. Ne dorim să fim un angajator deschis și bun, care să nu stea pe loc, dar în care există oportunități constante de dezvoltare pentru angajați.

Află mai multe

Contact +4 0720 864 864 Solicită oferta Solicită oferta Puncte lucru Puncte de lucru